Nieuwe eigenaar voor Miss Etam en Promiss

De curatoren van Etam Groep hebben overeenkomst bereikt over een doorstart van het modeconcern. De ketens Miss Etam en Promiss komen in handen van 'een consortium van investeerders uit de retailwereld', zo maken zij maandag bekend.

De doorstart wordt ter toetsing voorgelegd aan de Autoriteit Consument en Markt. Wie er achter de doorstart zit, willen de curatoren nog niet zeggen. Medio mei moet er meer duidelijkheid komen over de nieuwe eigenaar en zijn plannen met Etam Groep. Tot die tijd blijven alle winkels geopend.

Het personeel is inmiddels op de hoogte gebracht van de doorstart. Het bod biedt volgens de curatoren naast een goede opbrengst voor de boedel 'de beste mogelijkheden voor continuïteit en werkgelegenheid'.

Etam Groep werd op 21 april failliet verklaard, waarna de curatoren al snel schermden met interesse van veertien partijen. Twee weken terug ontvingen zijn van meerdere gegadigden een overnamebod. Er werken zo'n tweeduizend mensen bij het modeconcern, dat nu nog over zo'n tweehonderd winkels beschikt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!