​Etrias zint op uitbreiding fysiek winkelbestand

E-commerceplatform Etrias ziet ruimte om meer fysieke winkels in ons land en over de grens te openen. Dat vertellen eigenaren Wouter Schreurs, Laurens Ultee en Stan Verhoeven in EtailTrends 3.

De online speler die vijftig nichewebshops exploiteert, opende onlangs zijn eerste fysieke winkel in Vught. Hoewel deze vestiging nog 'een kwestie van uittesten en finetunen is', sluiten de ondernemers zeker niet uit dat het bij één winkel blijft. Daarnaast zien ze mogelijkheden om uiteindelijk een filiaal in Duitsland te openen. “Dan spreek je over een periode van minimaal één tot twee jaar. Maar als deze winkel voor de regio Midden-Zuid rendeert, zijn we gek om er geen in het noorden te openen."

Etrias is met een aantal webwinkels al in Frankrijk en Duitsland actief. Die worden vanuit het kantoor in Vught aangestuurd. De etailer vorig jaar 25 webwinkels van het failliete Qoony over. Driekwart van de domeinnamen heeft een tweede leven gekregen. “Die webwinkels zijn inmiddels volledig geïntegreerd en daar mogen we gelukkig heel tevreden op terugkijken."

In EtailTrends 3 gaan Wouter Schreurs, Laurens Ultee en Stan Verhoeven verder in op hun ambities en businessmodel. “Ten opzichte van de specialisten winnen wij het op basis van kennis van online marketing. Bij de grote bekende spelers zien we ruimte en markt die we kunnen afpakken of innemen." EtailTrends 3 verschijnt deze week. Klik hier voor meer informatie over een abonnement.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!