Bruna lanceert ​digitale leesdienst Bliyoo

Bruna heeft haar abonnement op onbeperkt lezen beschikbaar gemaakt voor het publiek. Met Bliyoo is het mogelijk om voor een vast tarief boeken en tijdschriften te lezen op tablet en smarphone. E-readers en pc volgen mogelijk nog.

Binnen Bliyoo kunnen lezer drie boeken en drie tijdschriften zo lang als ze willen op hun leesplank zetten. Als ze uit zijn, kunnen ze omgewisseld worden voor iets nieuws. De boeken en tijdschriften worden lokaal opgeslagen, zodat ze offline zijn te lezen. De app synchroniseert uit zichzelf, zodat het leeswaar op verschillende apparaten beschikbaar is.

Bliyoo is op dit moment gevuld met duizenden titels. Komende maanden zal het assortiment verder groeien, aldus de boekwinkelketen. Het aanbod van boeken en tijdschriften is mede afhankelijk van de uitgeverijen, waarvan de meeste meedoen aan het initiatief van Bruna. “Het blijft mijn streven om minimaal 75 procent van de beschikbare digitale titels aan te bieden binnen ons abonnement”, zegt algemeen directeur Fred Zeegers. “Daarnaast krijgen onze winkels, de ruggengraat van Bruna, een rol in de verkoop van Bliyoo en is onze technisch partner Push2Tablet volop bezig met nieuwe toepassingen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!