​V&D wisselt van e-fulfilmentpartner

V&D neemt eind januari volgend jaar afscheid van fulfilmentpartner Docdata. De warenhuisketen heeft CB gekozen als nieuwe partner voor de logistieke diensten van zijn online activiteiten. Dat heeft V&D woensdag bekendgemaakt.

V&D en CB hebben overeenstemming bereikt over een verbintenis van vijf jaar. De logistieke partner voldoet volgens de retailer aan zijn wensen op het gebied van schaalbaarheid, flexibiliteit, prijs en ondersteuning. “We zijn ervan overtuigd dat we met deze samenwerking onze activiteiten meer kunnen integreren, wat aansluit op de langere termijn strategie van V&D binnen ons Total Retail-model”, legt supply chain directeur Theo Heemskerk uit.

De verbintenis met Docdata wordt niet verlengd. De fulfilmentpartner zag twee jaar terug in Zalando al een grote klant vertrekken. Daarnaast maakte bol.com recent bekend een eigen fulfilmentcenter te bouwen, al verlengden de twee partijen eerder dit jaar nog een contract voor de komende vijf jaar.

V&D heeft de distributieactiviteiten voor zijn warenhuizen sinds 1 juni al uitbesteed aan G.Snel Logistics. De retailer wil kosten besparen door gebruik te maken van het bestaande distributienetwerk van het Woerdense transportbedrijf.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!