Nieuwste vacatures RetailNews

RetailNews, onderdeel van RetailTrends Media, beschikt samen met start-up EXENZO over een vacaturesite voor professionals in retail. Op vacatures.retailnews.nl kunnen recruiters vacatures onder de aandacht brengen van professionals in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Een greep uit de nieuwste vacatures:

Account manager beauty care retail bij Henkel
Henkel Beauty Care is actief in de fast-moving sector, waarin succes afhankelijk is van constante innovatie en producten van hoge kwaliteit. Voor mensen met een passie voor haar en beauty, is dit de plek om je carrière te starten.

Nieuwegein, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Catalogus coördinator bij Macintosh Fashion
Als catalogus coördinator ben je verantwoordelijk voor alle informatieve en commerciële informatie voor het gebruik op internet of intern met als doel de klant te informeren, koopgedrag te stimuleren en daarmee de omzet te verhogen.

Den Bosch, fulltime
Vacaturedetails

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opticien partner Utrecht Overvecht bij Specsavers
Als opticien partner werk je als ondernemer en heb je twee partners; de retail partner en Specsavers. Samen met je retail partner run je de winkel en zijn jullie verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie. Specsavers ondersteunt je in de bedrijfsvoering en neemt je veel zaken uit handen die normaal gesproken bij ondernemen horen.

Utrecht, fulltime
Vacaturedetails

----------------------------------------------------------------------------------

Klik hier voor meer vacatures in onder meer sales, management, directie, finance, logistiek, ICT en marketing.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!