Notice: Undefined index: company_imageid in /var/app/current/inc/core/Users.class.php on line 3351 Suitsupply test meerdere online noviteiten - RetailNews

Suitsupply test meerdere online noviteiten

Mannenmodeketen Suitsupply laat Nederlandse klanten hun online bestelling bij wijze van proef nog dezelfde dag afhalen. Bestellingen die voor één uur ’s middags binnenkomen liggen nog dezelfde dag klaar in de winkel. Dat vertelt head of e-commerce Laurens Geleedst tegen vakblad Drapers.

Suitsupply heeft voor de pilot vier ‘Pick Up Today-stores’ geselecteerd. De gratis dienst is beschikbaar voor zijn winkel in Amsterdam en die langs de snelwegen in Hoofddorp, Utrecht en Zaltbommel.

De winkelketen werkt volgens Geleedst ook aan een tool die consumenten inzicht geeft in de precieze afleverdatum en – tijd. Daarmee krijgen ze meer keuze in wanneer ze het pakket willen ontvangen. “Het Verenigd Koninkrijk is één van de landen waar we deze dienst in het vierde kwartaal van 2015 willen lanceren.”

Suitsupply is verder vorige maand in de Verenigde Staten gestart met een ‘home try-on’-dienst. Dat betekent dat een klant die zijn maat niet exact weet maximaal drie pakken kan bestellen, er maar één hoeft te betalen en de twee andere gratis kan retourneren. De dienst komt beschikbaar in de belangrijke markten en zal uiteindelijk wereldwijd uitgerold worden. “Maar daar hebben we nog geen tijdstip aan verbonden”, aldus Geleedst.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends