​FonQ steekt showroom in nieuw jasje

FonQ wil shoppers met een vernieuwde showroom meer beleving en inspiratie bieden. De ruimte moet daarnaast het merk fonQ verstevigen.

De showroom is gevestigd in het hoofdkantoor van het webwarenhuis in Utrecht. Voorheen lag de nadruk van de ruimte op serviceverlening en het ophalen en retourneren van bestellingen. Op een oppervlakte van 650 vierkante meter zijn nu verschillende stijlstudio’s gecreëerd, waarin een selectie uit het assortiment wordt getoond. Sinds fonQ designproducten aanbiedt hebben klanten steeds vaker behoefte aan het bekijken van het aanbod, aldus ceo Patrick Kerssemakers. “Een showroom moet in dat geval wel aansluiten bij onze emotional commerce strategie.”

FonQ.nl levert inmiddels in acht Europese landen, mede dankzij een samenwerking met Amazon. De RFD Holland-dochter opende onlangs een webshop in Oostenrijk. Dat is na Nederland, België, Duitsland en Frankrijk de vijfde webshop voor de etailer. Kerssemakers ziet daarnaast ruimte voor webwinkels in Groot-Brittannië en Scandinavië. Die webshops laten echter nog op zich wachten.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!