​Linda Keijzer verhuist van DA naar Ziengs

Linda Keijzer vertrekt op 1 november als ceo van DA en Mooi Parfumerie. Ze gaat huidig algemeen directeur en eigenaar Henk Ziengs opvolgen bij de gelijknamige schoenenketen. Dat hebben beide winkelketens maandag bekendgemaakt.

Zowel Keijzer als Ziengs blijven als adviseur aan hun huidige werkgever verbonden. DA en Mooi Parfumerie probeert daarnaast zo snel mogelijk een (interim-)ceo aan te stellen. In de tussenperiode neemt de huidige directie de taken van Keijzer over.

Henk Ziengs treedt op 1 december terug als algemeen directeur. “Ik ben zeer verheugd dat we Linda Keijzer hebben kunnen binnenhalen in de wereld van de schoenen”, vertelt hij. De oud-directeur van onder meer ANWB en Praxis is volgens hem de ideale persoon om de groeistrategie verder invulling te geven. De schoenenketen heeft onlangs een nieuw winkelconcept geïntroduceerd op vier locaties en wil die activiteiten gaan versnellen.

Keijzer introduceerde op haar beurt bij DA een nieuwe formule, die na een hoop juridisch getouwtrek ook door de coöperatie en de ondernemers werd goedgekeurd. Inmiddels zijn bijna dertig winkels omgebouwd en DA wil dat aantal aan het eind van dit jaar verdubbeld zien. “Dit is ons winkelconcept voor de toekomst”, zei de scheidend ceo eerder dit jaar in RetailTrends. “Hiermee nemen we afstand van het prijsknallen.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!