​Jeans Centre rolt nieuw winkelconcept uit

Jeans Centre opent vandaag een winkel in Groningen volgens een nieuw concept. Eerder dit jaar werden al vier winkels voorzien van een nieuw concept, dat vervolgens verder is geoptimaliseerd. “Deze winkel ademt waar we voor staan”, aldus ceo Peter Berg.

De modeketen heeft in de vernieuwde winkel extra aandacht voor serviceaspecten. Zo is er een koffiebar waar medewerkers koffie als barista’s bereiden en een coupeuseservice, waar klanten hun jeans gratis kunnen laten inkorten.

Daarnaast krijgen klanten hun jeans gratis thuisgestuurd, als de gewenste maat niet op voorraad is. Via een groot scherm in de winkel kunnen klanten direct kleding bestellen, waaronder ook collecties die niet in de winkel hangen.

De retailer mikt doorgaans op zowel tieners die met hun moeder shoppen als veertigplussers die extra advies willen. Met het nieuwe concept wil Jeans Centre vooral de groep van 25 tot 35 jaar meer aanspreken. Daarvoor doet de keten een beroep op deskundigheid en heeft het extra aandacht voor het interieur. “De beleving die voor deze groep belangrijk is, klopt in dit concept”, aldus Berg.

Jeans Centre gaat later dit jaar de winkels in Hoofddorp, Veldhoven en Winterswijk voorzien van het nieuwe concept. Volgend jaar volgt een verdere uitrol plaats. In totaal beschikt de modeketen over bijna honderd vestigingen. Bekijk op RetailWatching foto's van de winkel in Groningen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!