​Telstar maakt doorstart met Daka en Intersport

De curator van de failliete sportwinkelketen Telstar Sports & Fashion heeft met investeerders overeenstemming bereikt over een doorstart. Zeven van de acht vestigingen gaan verder onder de naam Telstar, meldt vakblad Sport Partner.

Telstar gaat operationeel nauw samenwerken met Daka, een online sportwinkel die ook zes vestigingen in de regio Rotterdam heeft. Daarnaast zijn er afspraken gemaakt met Euretco, licentiehouder van Intersport, om volgend jaar aan te sluiten bij die sportformule. Twee van de zes vestigingen van Daka dragen de naam van Intersport al.

Telstar ging in augustus failliet, nadat enkele maanden eerder al vier vestigingen werden afgestoten. Bij de nieuwe doorstart valt alleen het doek voor de citystore in Almere, die pas een jaar terug werd geopend. Tegelijkertijd wordt al nagedacht over het openen van een aantal nieuwe vestigingen om tot een landelijke dekking te komen.

De winkels van Telstar waren de afgelopen periode in afwachting van een doorstart gewoon geopend. De komende weken worden ze aangevuld met bestaande en nieuwe najaarscollecties, schrijft Sport Partner. Zo'n 160 van de tweehonderd medewerkers krijgen een nieuwe baan aangeboden.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!