Opening tweede Forever 21 nabij

Forever 21 opent 17 oktober zijn tweede winkel in ons land. De vestiging komt aan de Rotterdamse Koopgoot, waar ook onder meer H&M en Zara zich bevinden.

In de winkel van ruim zeventienhonderd vierkante meter worden alle merken van de modeketen aangeboden, waaronder de mannen- en lingerielijn. Forever21 is sinds april vorig jaar in ons land vertegenwoordigd met een vestiging aan de Amsterdamse Kalverstraat.

Forever 21 maakte de afgelopen jaren zijnentree in acht andere landen in Europa. De tienermodeketen heeft volgens ingewijden echter moeite om zijn grote Europese vestigingen rendabel te houden. De retailer zou in gesprek zijn met de banken Wells Fargo en TPG Capital voor een lening, mogelijk om enkele huurcontracten in Europa te verbreken.

De fashionspeler heeft 'heel weinig winkels in heel veel landen', zei commercieel directeur Rob Cuijpers eerder al. Dat levert volgens hem vooral op logistiek gebied de nodige hoofdpijn op. De tienermodeketen werkt daarom aan een distributiecentrum in Bergen op Zoom.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!