​Kieskeurig.nl toont actuele voorraad

Omnichannel retailers kunnen hun voorraad voortaan inzichtelijk maken op Kieskeurig.nl. De site liet consumenten eerder alleen prijzen van verschillende aanbieders vergelijken.

Door een koppeling met online zoekmachine Voradius kunnen shoppers voortaan zien of een product op voorraad is. “Het gaat om twintig grote ketens en een tiental kleinere ketens die realtime voorraadinformatie van hun fysieke zaken op Kieskeurig.nl zetten”, aldus directeur Martijn Jansen tegen Emerce. De gegevens zijn volgens hem tot op vijftien minuten actueel.

Kieskeurig.nl is naar eigen zeggen de eerste vergelijkingssite die op deze manier voorraadinformatie van omnichannel retailers inzichtelijk maakt. Voradius is met meerdere partijen in overleg om dergelijke gegevens te integreren. “Je kunt je bijvoorbeeld voorstellen dat dit nuttige informatie is om aan te bieden op bol.com Plaza”, aldus Jansen.

Voradius lanceerde onlangs al de dienst Scout, waarmee consumenten een zoekopdracht kunnen uitzetten bij bijna duizend winkeliers. In eerste instantie kan dat alleen voor boeken, maar in een later stadium moet Scout ook voor andere productcategorieën werken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!