​Marc Bolland wil bij Marks & Spencer blijven

Marc Bolland is van plan nog minstens twee jaar aan te blijven als topman van Marks & Spencer. Dat heeft hij de raad van bestuur laten weten, meldt The Telegraph.

De laatste maanden wordt er veel gespeculeerd over het vertrek van de Nederlandse ceo, die ruim vijf jaar in dienst is van Marks & Spencer. De Britse retailer heeft moeite het groeitempo van zijn concurrenten bij te houden. Bolland wil echter aanblijven bij Marks & Spencer, omdat hij denkt dat zijn maatregelen zich beginnen terug te betalen.

In juli meldde The Guardian dat Bolland zich klaarmaakte voor een volgende stap. Destijds zag hij John Dixon, directeur van de kledingtak, na dertig jaar bij het concern vertrekken. Dixon gold lange tijd als belangrijkste opvolger van Bolland, maar zou voorbijgestreefd zijn door Steve Rowe. Rowe was verantwoordelijk voor de foodafdeling, maar heeft de taken van Dixon inmiddels overgenomen.

Bolland liet onlangs al weten veel kritiek te hebben gekregen in de afgelopen jaren. “Dat is een gevolg van alle media-aandacht. Behalve premier Cameron is er waarschijnlijk niemand waarover zoveel wordt geschreven in Engeland als over de bestuursvoorzitter van M&S.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!