​TK Maxx wil tot 25 winkels openen

TK Maxx heeft donderdag in Eindhoven zijn comeback in Nederland gemaakt. De vestiging in winkelcentrum Heuvel Galerie is de eerste van de twintig tot 25 winkels die de Amerikaanse keten de komende jaren wil openen.

De retailer had zo’n vijftien jaar terug ook al vestigingen in Alkmaar, Hilversum en Rotterdam, maar die werden na drie jaar rode cijfers gesloten. Desondanks heeft TK Maxx de ambitie de komende jaren fors te expanderen op de Nederlandse winkelmarkt, meldt vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

De outletketen beschikt in Eindhoven over 2300 vierkante meter, verdeeld over de begane grond en kelder. Daarnaast opent TK Maxx volgende week aan het Binnenwegplein in Rotterdam. Voor verdere uitbreiding wordt gezocht naar winkels met een vloeroppervlak tussen de tweeduizend en 3500 vierkante meter.

TK Maxx is met ruim 1400 winkels actief in meer dan zestig landen. De retailer staat naar eigen zeggen voor een nieuwe manier van shoppen. “Je kiest eerst je afdeling, dan je categorie, dan je maat”, zegt group brand en marketing director Deborah Golce. Een winkel wordt gemiddeld enkele malen per week beleverd met duizenden nieuwe producten, waarbij het aanbod per winkel verschilt. De retailer wil zo inspelen op het ‘schattenjachtgevoel’.

Reacties 2


E W 9 feb, 19:04

Kom weer terug naar Hilversum... Wat mis ik deze winkel


Yvonne Derwort 4 sep, 22:29

Graag een winkel openen in Enschede. Dit is een fijne winkel met mooie merken.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!