​Lief! opent flagshipstore in Duitsland

Lief! lifestyle opent vrijdag in Berlijn zijn eerste winkel in Duitsland. De winkel in de Mall of Berlin zal dienen als flagshipstore.

Lief! werd eerder dit jaar failliet verklaard, waarna het in afgeslankte vorm een doorstart maakte onder de vleugels van onder het Duitse Kanz Financial Holding. Het concern achter onder meer Kids Fashion Group hield in ons land alleen de conceptstore in Sliedrecht en de outlet in Bataviastad open.

In het Berlijnse winkelcentrum vestigt lief! zich op de tweede verdieping en krijgt het de beschikking over 130 vierkante meter. Klanten kunnen er terecht voor het gehele assortiment, zoals kinderkleding, accessoires, cosmetica, schrijfartikelen en woondecoratie.

De winkel is een vertaling van de bijna duizend vierkante meter grote conceptstore in Sliedrecht, vertelt ceo John van den Herik aan FashionUnited. “Consumenten kunnen hier het hele concept van het merk beleven.” Hij heeft hoge verwachtingen van de vestiging, omdat de Mall of Berlin recent is geopend op een plek waar veel toeristen komen.

Bij de doorstart in mei liet Van den Herik al weten de nieuwe eigenaar als perfecte partner te zien om het merk ‘internationaal op de kaart te zetten’. Lief! opent niet alleen een Duitse winkel, maar beschikt inmiddels ook over een Duitse webshop en Facebook-pagina.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!