​Venlo: geen Fooddrome maar Beej Benders

Venlo krijgt een vershal van tweeduizend vierkante meter in het centrum van de stad. Initiatiefnemer is Plus-ondernemer Geert Benders, die een eerder plan voor voedselpretpark Fooddrome zag mislukken. Dat meldt de regionale omroep 1Limburg.

De vershal lijkt enigszins op de Fooddrome, die vorig jaar in Villa Flora geopend moest worden. Daar wilde Benders vijfduizend van de 7.500 vierkante meter invullen met een foodpaleis waar retail, horeca, educatie en recreatie bij elkaar zouden komen.

In de vershal met de naam Beej Benders wordt straks niet alleen voedsel verkocht, maar worden ook workshops en demonstraties gehouden. Consumenten staan volgens Benders in de reguliere supermarkt mijlenver van het ambachtelijk bereiden van voedsel. “In de nieuwe vershal komt het ambacht terug, doordat de consument er live kan zien en ervaren hoe vakspecialisten en koks hun producten maken en bereiden”, aldus de Plus-ondernemer.

Beej Benders moet eind volgend jaar zijn deuren openen. Het pand gaat elke dag open en moet werk bieden aan zo’n tweehonderd mensen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!