​‘Primark aast op V&D-pand in Roosendaal’

Primark heeft serieuze belangstelling om het pand van V&D in Roosendaal over te nemen. Dat stelt gemeenteraadslid John Hertogh op basis van volgens hem zeer betrouwbare bronnen, schrijft BN DeStem.

De Ierse modeketen wil zich volgens Hertogh in Roosendaal vestigen vanwege het grote achterland. “De stad is zelf te klein voor Primark, wij hebben geen honderdduizend inwoners.” Hij wijst er echter op dat Roosendaal een ‘zeer aantrekkelijke plaats’ is voor Belgen. Primark ziet volgens Hertogh veel Belgen naar zijn winkel in Rotterdam gaan.

Het gemeenteraadslid heeft een brief gestuurd naar de burgemeester en wethouders met het verzoek Primark met open armen te ontvangen. Daarin pleit hij onder meer voor aantrekkelijke parkeertarieven voor bezoekers. Wethouder Cees Lok zegt tegenover Omroep Brabant niets van de interesse te weten. "We moeten eerst maar eens afwachten wat er met V&D gaat gebeuren", zegt hij.

Primark beschikt momenteel over dertien winkels in ons land en werd eerder al gelinkt aan het warenhuis van V&D in Utrecht. De prijsvechter zou daar een deel van de winkelruimte innemen. Behalve Primark hebben ook Ahold, Blokker en Hudson’s Bay interesse in panden van V&D. Zij hebben hun interesse in brieven aan de vastgoedeigenaren kenbaar gemaakt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!