​Oger hoeft niet weg uit de PC

Modeketen Oger heeft een rechtszaak gewonnen die door pandeigenaar Overvast was aangespannen. Overvast wilde van het huurcontract in de P.C. Hooftstraat af, maar is teruggefloten door de rechter. Dat laat oprichter Oger Lusink weten aan De Financiële Telegraaf.

Overvast wil damesmodezaak Oger Donna samen met twee naastgelegen panden renoveren en vergroten, zoals recent voor Gucci gedaan is. Daarmee denkt de vastgoedeigenaar meer huuropbrengsten te realiseren.

Overvast werd in 2011 eigenaar van de drie panden. Het huurcontract dat Oger met de vorige eigenaar, Merwerde Groep, sloot loopt nog tot de zomer van 2025. Dat contract is volgens de rechtbank ook onder de nieuwe huurbaas bindend. “We gaan door met onze winkel, business as usual”, aldus Lusink.

De pandeigenaar heeft Oger aangeboden om zich met Oger Donna in de vergrote winkel van achthonderd vierkante meter te vestigingen, maar daar voelt de retailer niets voor. Oger beschikt in de luxe winkelstraat ook over een grote herenvestiging.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!