Een herinnering aan de Super Bowl

De Super Bowl is weer achter de rug, maar nog niet vergeten. Ter ere van de vijftigste editie van dit Amerikaanse sportevenement zijn twee speciale boutiques ingericht met Super Bowl-artikelen. Die staan natuurlijk in San Francisco, waar de Super Bowl werd georganiseerd.



Het Amerikaanse sportmerk '47 werkt hiervoor samen met Benny Gold en Black Scale. Het doel: een collectie met dezelfde energieke uitstraling als de Super Bowl zelf. Tegelijkertijd is het een eerbetoon aan de streetwear van San Francisco, met casual fashion van hoofddeksels tot hoodies.

De twee winkels houden allebei hun eigen herkenbare uitstraling. Benny Gold blijft dicht bij zijn eigen 'stay gold'-slogan en Black Scale houdt vast aan de karakteristieke zwart-witte kleuren.


De winkels zijn ontworpen door David Bates. De sportelementen moesten op een functionele manier in de ruimte worden geplaatst. Zo kunnen klanten om te passen plaatsnemen op stoeltjes uit het oude Tiger Stadium in Detroit. Super Bowl-merchandise is in speciaal daarvoor ontworpen lockers gepresenteerd. De volledige collectie is ook te vinden in de webshops van '47, Benny Gold en Black Scale.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Dit artikel krijg je cadeau. Lees alles van RetailTrends voor slechts € 10,- (eerste maand).

Word member Of log in