Retail in de cloud

Twinfield, Vendit en EasySecure organiseren samen een congres voor retailers in de regio Rijnmond. Op 21 maart vindt in Rotterdam de eerste editie van ‘Retail in de cloud’ plaats, een congres voor innovatieve ondernemers die meer willen weten over slim ondernemen en graag gebruik willen maken van de mogelijkheden die online ondernemen biedt.

Op het congres, geleid door ondernemer en spreker Feike Cats, is aandacht voor zaken die ondernemers echt tijd schelen. Zo vertelt André Kwakernaat, oprichter van Twinfield, hoe je tijd en geld bespaart door de boekhouding in de cloud te voeren.

Na de plenaire sprekers volgt er een keuzeprogramma met een keur aan interessante verhalen. Eric van Jarwaarde startte Vendit, hij laat u de uitgebreide mogelijkheden van on-en offline verkopen zien. Werner Roest van EasySecure praat u bij over het controle en gemak die biometrie u biedt. Daarnaast zijn er bijdragen van Ezora (de impact van cloud op strategische besluitvorming), Nmbrs. (hoe breng je je salarisverwerking naar de cloud) en Axis (understand the customer journey by video analysis).

Meer informatie en aanmelden Het congres is kosteloos te bezoeken voor ondernemers uit de regio Rijnmond en wordt gehouden op 21 maart 2016 in het Lantarenvenster in Rotterdam. Aanvang is 15.00 uur, bezoekers zijn welkom vanaf 14.00 uur. Het congres wordt afgesloten met een ronde tafel discussie en een netwerkborrel. Uw investering: een halve middag, waarin we u informeren, motiveren en inspireren.

Alle informatie over het programma, de sessies en de locatie vindt u op deze website.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!