​Score viert sluiting van eerste winkel

De eerste winkel van Score in Apeldoorn sluit na 35 jaar zijn deuren. De modeketen gaat verder met één vestiging in de Gelderse plaats.

De winkel aan de Hoofdstraat in Apeldoorn werd in 1981 geopend door Jan Peters, de huidige ceo van zowel Score als Chasin’. Op 27 februari is de winkel voor het laatst open. Score houdt die dag een ‘closing party’ om de sluiting te vieren, zo laat de keten woensdag weten. Peters gaat dan samen met zijn toenmalige verkoopteam aan de slag in de winkel, waarbij klanten een tweede jeans voor het symbolische bedrag van 19,81 euro kunnen kopen.

Score is in 35 jaar uitgegroeid tot een keten met tachtig winkels in Nederland en België. Eind vorig jaar opende de retailer nog een nieuwe flagshipstore in het centrum van Amsterdam. Score ondervindt echter ook de gevolgen van de groeiende populariteit van het online shoppen, waardoor één winkel in Apeldoorn naar eigen zeggen voldoende is.

Score zei onlangs zijn flagshipstore in Amsterdam als ‘de volgende stap in de strategie van een volledig geïntegreerde crosschannel shopping experience’ te beschouwen. Vorig jaar vernieuwde de keten nog de backend van zijn webshop, waardoor onder meer click & collect en check & reserve mogelijk is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!