Twentse modewinkel lanceert eigen taxidienst

Fashionwinkel Roetgerink Mode en Schoenen in Enter lanceert dinsdag een eigen taxiservice. De retailer is daarmee naar eigen zeggen de eerste Nederlandse modewinkel die zo’n dienst begint.

Aanleiding voor het starten van de service zijn de aanhoudende faillissementen van grote winkelketens en daardoor toenemende leegstand. Die leiden tot een verslechtering van de beleving in winkelgebieden, zegt directeur Paul Roetgering. Met de taxiservice wil de retailer die een boost geven en van shoppen 'een dagje uit' maken.

Roetgerink start met twee taxi’s. Consumenten in een straal van 35 kilometer rond Enter kunnen een Roetgerink-chauffeur reserveren om een dag te winkelen bij de modezaak. Ze kunnen daarbij kiezen uit een ochtend-, middag-, en avondarrangement. Ongeacht de afstand die de taxi moet afleggen, kosten de eerste twee 25 euro en het avondarrangement 35 euro per persoon. Daarvoor krijgen klanten een maaltijd bij een brasserie en een modecheque.

Oger zette in juli vorig jaar in Amsterdam tijdelijk Uber-taxi’s in. Daarmee konden klanten tijdens de bouwwerkzaamheden in de P.C. Hooftstraat naar de winkel komen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends