​Bilder & De Clercq opent webwinkel​

De maaltijden van Bilder & De Clercq kunnen vanaf volgende maand online worden besteld en in de winkel aan de Clercqstraat in Amsterdam opgehaald. Ook wordt de bestelmuur bij Google Nederland opnieuw in gebruik genomen.

Net als in de app voor de bestelmuren bij bedrijven, kan de consument voor twee uur 's middags online bestellen en de verse maaltijd na half vijf ophalen. Van thuisbezorging is volgens managing partner Robert-Jan van der Steur van eigenaar H2H Business Participations geen sprake. Het logistieke netwerk is daarvoor vooralsnog te duur. “We willen ons bovendien niet op de markt van kant-en-klaarmaaltijden begeven.” Ook een box à la Hello Fresh past niet bij de propositie, die juist gericht is op dagverse gerechten die dezelfde dag nog bereid en gegeten worden.

Op 24 maart wordt de zogenoemde Bilder & De Clercq Wall bij Google Nederland weer in gebruik genomen. Vorige maand werden de drie locaties van de muur op Schiphol al geopend. De afhaalmuren bij bedrijven hebben volgens Van der Steur de meeste groeipotentie. De interactieve muren bij Schiphol en Google werden voor het faillissement van Bilder & De Clercq goed ontvangen, maar moesten noodgedwongen sluiten nadat het tweede filiaal van de verse maaltijdenwinkel aan de Ceintuurbaan verlieslatend bleek.

Het Amsterdamse maaltijdenconcept maakte begin dit jaar na een afwezigheid van vier maanden zijn comeback. De winkel aan de Clercqstraat wordt gerund door Roos Coenraad, die binnenkort wordt bijgestaan door een assistent-storemanager. Zij kan zich daardoor als directeur ook focussen op de bestelmuren en eventuele uitbreiding, aldus Van der Steur.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!