C&A verkleint directie, Pals Brust weg

C&A heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd in zijn Europese directie. Dat heeft onder meer gevolgen voor voormalig directeur Pals Brust van C&A Nederland, die bij het modeconcern vertrekt.

Pals Brust werd afgelopen september nog benoemd tot directeur winkeloperatie bij C&A Europa. Hij stond negen jaar aan het roer van C&A in Nederland en was daarvoor onder meer verkoopdirecteur. Zijn nieuwe afdeling is bij een reorganisatie bij C&A Europa echter opgeheven, waardoor er een einde komt aan zijn jarenlange dienstverband bij de modeketen.

De verschuivingen in de Europese directie zijn volgens C&A nodig om zich meer te kunnen focussen en zijn strategie snel en effectief uit te kunnen voeren. Phillipe Brenninkmeijer blijft ceo van C&A Europe en wordt bijgestaan door verkoopdirecteur Martijn van der Zee, operationeel directeur Tjeerd van der Zee, merk- en omnichanneldirecteur Donald Brenninkmeijer en financieel directeur Willem Eelman. Bovendien wordt er nog naar een nieuwe HR-directeur gezocht.

Behalve Brust vertrekken ook directieleden Teri Naccarato en Alastair Robertson bij C&A. Werner Schweiger, Chris Start en Jeff Macho krijgen een andere rol binnen het modebedrijf.

C&A is met zo’n vijftienhonderd winkels actief in twintig Europese landen, waaronder 133 in eigen land. Daarnaast is de keten actief in Brazilië, China en Mexico.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!