C&A verkleint directie, Pals Brust weg

C&A heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd in zijn Europese directie. Dat heeft onder meer gevolgen voor voormalig directeur Pals Brust van C&A Nederland, die bij het modeconcern vertrekt.

Pals Brust werd afgelopen september nog benoemd tot directeur winkeloperatie bij C&A Europa. Hij stond negen jaar aan het roer van C&A in Nederland en was daarvoor onder meer verkoopdirecteur. Zijn nieuwe afdeling is bij een reorganisatie bij C&A Europa echter opgeheven, waardoor er een einde komt aan zijn jarenlange dienstverband bij de modeketen.

De verschuivingen in de Europese directie zijn volgens C&A nodig om zich meer te kunnen focussen en zijn strategie snel en effectief uit te kunnen voeren. Phillipe Brenninkmeijer blijft ceo van C&A Europe en wordt bijgestaan door verkoopdirecteur Martijn van der Zee, operationeel directeur Tjeerd van der Zee, merk- en omnichanneldirecteur Donald Brenninkmeijer en financieel directeur Willem Eelman. Bovendien wordt er nog naar een nieuwe HR-directeur gezocht.

Behalve Brust vertrekken ook directieleden Teri Naccarato en Alastair Robertson bij C&A. Werner Schweiger, Chris Start en Jeff Macho krijgen een andere rol binnen het modebedrijf.

C&A is met zo’n vijftienhonderd winkels actief in twintig Europese landen, waaronder 133 in eigen land. Daarnaast is de keten actief in Brazilië, China en Mexico.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends