​Primark weer in beeld voor Utrechtse V&D

Primark is met vastgoedeigenaar IEF Capital in gesprek over de huur van de voormalige winkel van V&D in Hoog Catharijne. Dat bevestigt fund manager Nechemja de Bruijn tegenover het Algemeen Dagblad.

Primark werd een jaar terug al genoemd als mogelijke huurder in Hoog Catharijne. De Ierse keten was in beeld om de helft van het pand van zo’n dertigduizend vierkante meter te huren. Nu V&D failliet is, gaat IEF Capital de locatie onder handen nemen en vermoedelijk opsplitsen.

Naast Primark zijn volgens De Bruijn nog meer partijen geïnteresseerd in het huren van de winkel. Decathlon, dat al getekend heeft voor een deel van de Haagse V&D, heeft zich nog niet gemeld. De Franse retailer wil eerst een deal maken met de gemeente Nieuwegein voor een vestiging op bedrijventerrein De Liesbosch. Pas als dat zover is, is een deel van het V&D-pand in winkelcentrum Hoog Catharijne voor Decathlon een optie.

Expansiemanager Rohan Uijlings liet eerder deze week tegenover RTL Z nog weten interesse te hebben in het pand van V&D in Utrecht, terwijl ook de vestiging in Amsterdam een optie is. “Het bijzondere is dat de panden grote aaneengesloten vloeroppervlaktes hebben. Daar zijn er maar weinig van. Wij zoeken daar wel naar.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!