​Voormalig Conrad-ceo koopt Brandkids

Een groep Nederlandse particuliere investeerders heeft onder aanvoering van Michiel Lieffering het failliete Brandkids overgenomen. Dat laat de kindermodewebsite maandag weten.

Lieffering is voormalig ceo van Conrad en head of commerce van Wehkamp. Hij is sinds afgelopen november ceo van Boozters, dat de doorstart van Brandkids begeleidt. Het bureau zegt gebruik te maken van big data om ‘fact-based beslissingen te nemen over de on- en offline strategie’ van zijn klanten.

Lieffering ziet veel potentie in het platform voor merkkleding in de kindermode. Brandkids.nl geniet volgens hem een zeer hoge en consistente waardering van zijn klanten. “Hiernaast zijn ook de relaties met de merken die worden gevoerd zeer waardevol voor ons.”

Medeoprichter Hans Lormans liet vorige week nog aan RetailNews weten dat Locals United achter de doorstart van Brandkids start. Dat komt volgens een woordvoerder doordat zowel Lieffering als Boozters ook direct betrokken zijn bij Locals United. Lormans is sinds de doorstart niet meer werkzaam bij Brandkids.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!