​Miss Etam verlengt voor hoofdkantoor en dc

Miss Etam heeft het huurcontract van zijn hoofdkantoor en distributiecentrum in Zoetermeer met tien jaar verlengd. Dat bevestigt vastgoedeigenaar Hanzevast Real Estate tegenover het Algemeen Dagblad.

Er werken zo’n honderd mensen op het hoofdkantoor van Miss Etam, tegen driehonderd mensen vlak voor zijn faillissement in 2015. Daarnaast zijn er nog mensen werkzaam in het distributiecentrum, maar die werken voornamelijk zonder vast contract.

Eigenaar R&S Retail blijft vooral vanwege de technologie die in het distributiecentrum wordt gebruikt, laat een woordvoerder weten. “Die opzet is zo uniek dat je die bij weinig andere bedrijfspanden zult vinden.”

De familie Korijn, tot het faillissement van vorig jaar eigenaar van Miss Etam, zette het fulfilmentcenter begin deze eeuw neer in Zoetermeer om snel en flexibel in te kunnen springen op de wensen van klanten. Via geleiders aan het plafond worden kledingstukken, die hangend worden aan- en afgevoerd, naar de juiste locatie gebracht. “Versdistributie”, noemde voormalig ceo John van der Ent het ooit in RetailTrends.

Het distributiecentrum is voor meer dan alleen Miss Etam inzetbaar, laat directeur Rens van de Schoor van R&S Retail weten aan RetailNews. De strategie van zijn bedrijf is gericht op het verwerven van retail- en fashion ketens en het creëren van waarde door onder meer het benutten van synergievoordelen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!