​Vente-privee.com schrapt Nederlandse webshop

Vente-privee.com verwijst Nederlandse klanten voortaan door naar de website van Vente-Exclusive. Met die van oorsprong Belgische flash sale-site is vorig jaar een ‘strategische samenwerking’ gestart.

Vente-privee.com is sinds 2011 actief op de Nederlandse markt, maar kwam pas twee jaar terug met een Nederlandstalige site. Leden uit Nederland en België vinden hun account inmiddels terug bij Vente-Exlusive.com, meldt Twinkle. Klanten uit het Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk blijven op Vente-privee.com.

Vente-Exclusive verkocht vorig jaar 50,1 procent van zijn aandelen aan zijn branchegenoot. De Belgische etailer, naar eigen zeggen marktleider in online flashverkopen in Nederland en België, zei daarmee nog meer merken aan te kunnen bieden. De webshop verkoopt artikelen uit de overstock van A-merken met kortingen die kunnen oplopen tot zeventig procent, maar wel pas na zijn leden hun bestelling hebben geplaatst.

Vente-privee wil op zijn beurt via de overname verder uitbreiden in Noord-Europa. De Fransen zijn momenteel goed voor een jaaromzet van circa een miljard euro, waar Vente-Exclusive voor negentig miljoen euro verkoopt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!