Tijdelijke beddenwinkel in V&D-panden

Tijdelijke beddenwinkel in V&D-panden

In de voormalige V&D-panden in Alphen aan den Rijn en Beverwijk vestigt zich tijdelijk een meubel- en beddenwinkel onder de naam WoonXL. Het is een tijdelijke oplossing totdat een vaste huurder gevonden is voor de panden, zegt initiatiefnemer Theo Muskens tegenover het Algemeen Dagblad.

Muskens heeft een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opkopen van goederen na faillissementen. Die verkoopt hij vervolgens via outletwinkels en webshops, naar eigen zeggen voor bedragen ‘ver onder de gebruikelijke winkelprijs’. In Alphen aan den Rijn en Beverwijk komt weer voormalig V&D-personeel te werken. “We vertrekken zodra de pandeigenaar een nieuwe huurder heeft”, aldus Muskens.

Na een maand wil Muskens de balans opmaken, onder meer om te bepalen of WoonXL nog in meer V&D-panden trekt. Wat er met de vestigingen in Alphen aan den Rijn en Beverwijk gebeurt, is nog niet bekend. In Alphen is de combinatie van winkels en La Place mogelijk, maar overweegt de gemeente ook de bibliotheek er naartoe te verhuizen.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends