Directeur Neckermann.com weggestuurd

Bas Pieper is vertrokken als topman van Neckermann.com. Hij stond pas sinds begin dit jaar aan het hoofd van het bedrijf, waarmee hij dertien fysieke winkels wilde openen.

Het bedrijf Readen, in handen van de zoons van Kwantum-oprichter Joop Steenbergen, nam begin dit jaar een meerderheidsbelang in Neckermann.com. Ook nam Readen acht panden van Kijkshop over om daarin een winkelketen onder die vlag onder te brengen. Hetzelfde deed het concern, waar Pieper ceo was, met vijf panden van Depotplus in België.

De broers Steenbergen zijn vorige maand in conflict gekomen met Pieper, meldt RTL Z. Hij moest naar eigen zeggen weg omdat hij kritiek uitte op het beleid. Waar die kritiek over ging, wil hij niet zeggen. “Ik ben helaas niet op een nette manier buiten de deur gezet.” Hij wijst erop dat hij niet formeel is ontslagen en dat daar ook geen grond voor is.

Pieper en de gebroeders Steenbergen staan binnenkort tegenover elkaar voor de rechter. Of het vertrek van de directeur gevolgen heeft voor de plannen met Neckermann.com, is niet duidelijk.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!