Michael Kors toont zijn feeling met Europa

De flagshipstores van grote labels schieten aan het Londense Regent Street als paddenstoelen uit de grond. Michael Kors opende er zijn grootste Europese vlaggenschip, dat de 'betrokkenheid van Michael Kors met Europa' moet laten zien.

De winkel telt ruim vijftienhonderd vierkante meter, verspreid over drie verdiepingen. Het interieur wordt gekenmerkt door donkere houten vloeren en tafels, gecombineerd met stalen details. Het ontwerp mixt de historische buitenkant van het pand met een moderne inrichting.

De winkel biedt het totaalaanbod van Michael Kors-producten. Op de begane grond zijn accessoires als handtassen, kleine lederwaren, horloges en juwelen te vinden. Een aparte ruimte is ingericht voor de twee schoenencollecties van het Amerikaanse label.

"Londen is een van 's werelds grootste fashionsteden en een eindeloze bron van inspiratie voor mij persoonlijk”, liet Michael Kors zelf weten. In de Britse hoofdstad opende recent ook al een flagshipstore van Kate Spade en binnenkort vestigt ook Ralph Lauren er een vlaggenschip.