Modemerk Noppies in andere handen

Modemerk Noppies in andere handen

Investeerder Vendis Capital heeft het Nederlandse modelabel Noppies overgenomen. Vendis koopt het merk van oprichter en enig aandeelhouder Norbert Mutsaerts.

Noppies is gespecialiseerd in zwangerschaps- en babykleding. Het label heeft 21 eigen winkels in Nederland, België en Duitsland. Verder ligt het merk bij twaalfhonderd winkels in Noordwest-Europa, waaronder de Bijenkorf en Prenatal. Ook webwinkels als Zalando en bol.com werken samen met het label.

Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt. Door de overname wordt ceo Maarten Millenaar vervangen door Anne-Gien Haan, voormalig marketingdirecteur van HEMA. “Ik ben blij dat Vendis Capital Noppies overneemt en een volgende groeifase mogelijk maakt”, reageer Millenaar. Vendis kondigt aan ‘additioneel groeikapitaal’ in te brengen om verdere overnames mogelijk te maken, als onderdeel van een eventuele buy & build-strategie.

Vendis is gespecialiseerd in investeringen in de consumentensector, en doet dat met Noppies voor de twaalfde keer. De investeerder heeft verder onder meer een belang in optiekketen eyes + more.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!

Pushberichten ontvangen?

Blijf op de hoogte van het laatste retailnieuws!