​Coolblue zoekt meer bezorghubs

​Coolblue zoekt meer bezorghubs

Coolblue wil zijn service voor het thuisbezorgen van witgoed verder uitbreiden. Daarom zoekt de retailer hubs rond Amsterdam en Delft. Dat laat medeoprichter en ceo Pieter Zwart weten via Twitter.

CoolblueBezorgt ging begin dit jaar van start met vijftien busjes in Noord-Brabant en een deel van Limburg, nadat de dienst vier maanden in Tilburg was getest. Eind dit jaar wil Coolblue met vijftig bezorgbusjes door heel Nederland rijden. Eerder werden al hubs geopend in de omgeving van Delfgauw en Oostzaan en in Utrecht.

Coolblue hanteert voor zijn bezorgdienst een tijdvak van zestig minuten. De retailer stuurt de klant een sms met de levertijd en belt een half uur voor de levering om er zeker van te zijn dat hij thuis is. De klant kan de bezorgers bovendien realtime volgen via een track & trace-code.

Met CoolblueBezorgt neemt de retailer voor het eerst zelf de levering op zich. Coolblue houdt het voorlopig bij het bezorgen van witgoed, maar sluit andere productcategorieën volgens Emerce niet uit. Daarvoor wordt nu nog samengewerkt met PostNL.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!