Bouwbedrijf moet weer aan de slag bij de Bijenkorf

Bouwbedrijf moet weer aan de slag bij de Bijenkorf

Bouwbedrijf Bam Groep moet de werkzaamheden aan de Amsterdamse vestiging van de Bijenkorf zo snel mogelijk afmaken. Dat heeft de rechter besloten in het kort geding tussen beide partijen, meldt Het Parool.

Bam Groep moet binnen vier weken een planning maken voor het afronden van de bouwwerkzaamheden, die al sinds eind vorig jaar stilliggen. De Bijenkorf moet op zijn beurt nog een openstaande rekening van zevenhonderdduizend euro aan het bouwbedrijf betalen.

Bam zei eerder de werkzaamheden wel te willen uitvoeren, maar te wachten op aanwijzingen. De warenhuisketen stelde echter een lijst met zeshonderd opleverpunten te hebben opgesteld waarop het bouwbedrijf tekort is geschoten, en eiste anderhalf miljoen euro schadevergoeding voor de vertraging. De rechter heeft die niet toegewezen.

De verbouwing moet het pand op de Dam transformeren tot een flagshipstore met internationale allure, zo vertelde ceo Giovanni Colauto onlangs in RetailTrends. Zo zijn de roltrappen omgedraaid zodat de bezoeker voortdurend dezelfde ervaring krijgt: elke etage presenteert zichzelf met een aanbod aan premium en luxe merken.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends