​Leapp strikt voormalige e-commercemanager van USG

Renata Gvozden is aangesteld als e-commercemanager van Leapp. Ze wordt bij de verkoper van refurbished Apple verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de omnichannelstrategie en het optimaliseren van de online kanalen. Dat heeft Leapp maandag bekendgemaakt.

Gvozden was tot begin dit jaar e-commercemanager van USG, het failliete moederbedrijf van Aktiesport Perry Sport. Tussen februari en mei werkte ze op de e-commerceafdeling van Unilever.

Ceo Rogier van Camp van Leapp wijst op de ervaring van Gvozden met omnichannel strategieën binnen een retailomgeving. “Dat is de mix die wij ook nodig hebben om onze internationale groei voort te zetten.”

Leapp beschikt momenteel over 22 vestigingen, verdeeld over Nederland, België en Duitsland. De retailer beschikt sinds kort over een nieuw e-commerceplatform en ERP-systeem, vertelt Van Camp in een interview met RetailTrends, dat volgende maand verschijnt. Daarin gaat hij ook in op zijn ambitie om Leapp uit te laten groeien tot een Europees merk. Klik hier voor meer informatie over een abonnement op RetailTrends.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!