​Kledingbibliotheek Lena opent ‘swap points’

Lena maakt de collectie van zijn kledingbibliotheek online inzichtelijk. Klanten kunnen daardoor binnenkort online een reservering plaatsen.

Lena ging eind 2014 van start in Amsterdam als abonnementsdienst voor kleding. Consumenten kunnen er voor een vast bedrag per maand kledingstukken lenen, die aan te schaffen zijn wanneer ze bevallen.

De kledingbibliotheek bevindt zich aan de Westerstraat in Amsterdam, maar de RetailRookie van vorig jaar wil klanten ook in andere delen van de stad bedienen. Daarom worden er ‘swap points’ geopend in samenwerking met andere initiatieven, vertelt mede-oprichter Suzanne Smulders in een video. Klanten kunnen daardoor straks hun pakket wisselen bij andere winkels, supermarkten, yogastudio’s of lunchrooms in Amsterdam.

Waar het eerste swap point geopend wordt is nog onduidelijk. Lena heeft een poll geopend op Facebook waar klanten een stem kunnen uitbrengen.

Suzanne Smulders is één van de sprekers op het Retail & Brands Festival, dat op 8 september plaatsvindt in Utrecht. Onder meer Alibaba, Roland Kahn, IKEA, Rapha, HEMA en andere RetailRookies zullen daar ook aanwezig zijn. Kom ook!

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RetailTrends


Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!