​Go-Britain sluit meer winkels

​Go-Britain sluit meer winkels

Winkelketen Go-Britain heeft een vijftal vestigingen gesloten. Alleen de vestigingen in Arnhem, Enschede, Tilburg en Rotterdam blijven geopend. Dat bevestigt eigenaar Dick Admiraal tegenover RetailNews.

Go-Britain vroeg in januari al het faillissement aan voor twee van zijn elf vestigingen. “We hebben het bruine stuk uit de appel gesneden”, liet Admiraal destijds weten. Ook de winkels in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Eindhoven en Venlo rendeerden echter niet. “Deze winkels hadden geen enkele toegevoegde waarde meer en ik zag er ook geen heil meer in om dit te keren.”

De detailhandel is volgens de eigenaar in te slecht weer gekomen. Door de winkels nu te sluiten wil hij voorkomen dat Go-Britain de wintercollectie laat binnenkomen, maar vervolgens niet meer aan zijn betalingsverplichtingen kan voldoen. “Daarom hebben we besloten om alleen verder te gaan met de goede winkels”, aldus Admiraal.

Twee van de vier overgebleven winkels zijn recent omgebouwd tot het nieuwe concept Rib.Eye.Steak. De winkels in Arnhem en Enschede opereren nog onder de vlag van Go-Britain.

Reacties 1


Randy Hoed 17 feb, 00:45

Niet zo gek dat er steeds minder van dit soort kleding wordt verkocht als we kijken naar de generatie van nu. Hoe artiesten uit de "hiphop" wereld zich kleden. Vroeger liet je hiphop zien nu kleden dumbass "rappers" zich als een ultra fanatieke nicht, gaan voor vlechten met regenboog kleuren of egaal blauw, paars of groen en plakken tattoes op hun face. Erg jammer want door deze lui die niks brengen behalve zich gedragen als een inbeziel vergaat een winkel als go britain en wordt het shoppen via een winkel uit Amerika ofzo. Shit, ik mis de oude tijd.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!