​BCC vindt nieuwe topman bij Auping

Herman Bramer wordt de nieuwe algemeen directeur van BCC. Hij komt over van Auping, waar hij vijf jaar lang director sales & retail was.

Bramer gaat medio september bij de elektronicaketen aan de slag, zo laat hij weten aan RetailNews. Bramer is de opvolger van Pascal Meire, die in april al aankondigde bij BCC te vertrekken om meer tijd met zijn gezin door te brengen.

De nieuwe BCC-topman was voor zijn periode bij Auping onder meer werkzaam bij KPN en Dexcom, het voormalige moederbedrijf van elektronicaketens Dynabyte en Dixons. Bramer is tevens operationeel directeur van Oil & Vinegar geweest. Wie zijn opvolger wordt bij Auping is nog onbekend.

Meire stond zo’n twee jaar aan het roer van BCC. Onder leiding van de Fransman kocht de keten achttien vestigingen van HiM Retail, eigenaar van Harense Smid, Mikro-Elektro en It’s Elektronics. BCC sloot zijn laatste boekjaar echter diep in het rood af, onder meer als gevolg van een moeizame implementatie van een nieuw ERP-systeem. De keten maakt onderdeel uit van Darty Group, die recent in de Franse entertainmentketen Fnac een nieuwe eigenaar vond.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!