TK Maxx breidt uit in Nederland

TK Maxx opent binnenkort twee nieuwe winkels in ons land. De Amerikaanse outletketen vestigt zich in Heerlen en Den Haag.

De nieuwe filialen betekenen de vierde en vijfde winkel voor de retailer in ons land. Voor beide laat TK Maxx weten op zoek te zijn naar medewerkers. De komst naar Heerlen werd eind vorig jaar al aangekondigd, waar de retailer zich zal vestigen in het vernieuwde winkelcentrum De Bongerd.

TK Maxx maakte in oktober vorig jaar zijn comeback in ons land met een winkel in Eindhoven, gevolgd door filialen in Groningen en Rotterdam. Zo’n vijftien jaar geleden had de retailer al winkels in Nederland, maar die werden na enkele jaren van rode cijfers gesloten. De winkelketen ziet ruimte voor twintig tot 25 vestigingen in ons land.

TK Maxx zou voor ons land alle grote steden en een aantal middelgrote plaatsten op het oog hebben. De keten beschikt inmiddels over ruim vierhonderd vestigingen in Europa en wil dat aantal laten doorgroeien tot 975, inclusief vestigingen van meubelvariant HomeSense.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!