Promiss: 26 openingen in zes weken

Promiss: 26 openingen in zes weken

Promiss opent in zes weken tijd 26 nieuwe vestigingen. Het vernieuwde damesmodemerk begon afgelopen maandag in het centrum van Eindhoven en heeft de laatste opening voorlopig op 10 september in Roosendaal gepland.

Promiss opende halverwege vorige maand al een flagshipstore in Hoofddorp. Het betekende een comeback in de winkelstraat, nadat de keten bij de doorstart onder R&S Retail in eerste instantie werd geschrapt. De zusterformule van Miss Etam liet bij de herlancering al weten zo snel mogelijk over een vijftigtal offline en online verkooppunten te willen beschikken.

De formule wordt geïntroduceerd op de plek van Superstar, dat sinds kort dezelfde eigenaar heeft. Moederbedrijf R&S Retail nam namelijk alle resterende aandelen over van FNG Group, dat behalve Superstar ook formules als Claudia Sträter en Steps voert.

Waar Promiss zich voorheen met wat formele kleding op vrouwen van alle leeftijden mikte, richt het merk zich nu specifiek op veertigplussers. Daarvoor combineert Promiss naar eigen zeggen een hoge kwaliteit met een toegankelijke prijs en goede service. Naast kleding worden er ook accessoires verkocht en is er een home-collectie.

Reacties

Laatste nieuws

RetailTrends