​The Society Shop zet omzetgroei door

​The Society Shop zet omzetgroei door

The Society Shop heeft in de eerste zes maanden van het boekjaar zijn omzet met negen procent zien stijgen. In de periode die van 1 februari tot en met 31 juli liep kwam de identieke omzetgroei uit op bijna vijf procent, schrijft Het Financieele Dagblad.

De brutomarge steeg ook licht en het resultaat van het afgelopen boekjaar zal iets beter zijn dan eerder werd verwacht, laat de mannenmodeketen weten aan beleggers in de obligatielening die The Society Shop vorig jaar plaatste aan de mkb-beurs NPEX. De groei zet daarmee door, nadat eerder twee jaren verlies werd gedraaid.

De formule met achttien vestigingen haalde met de obligatielening twee miljoen euro op. Met het geld wil de keten zijn groeiplannen financieren. Zo staan er verbouwingen op de planning van vestigingen in Den Bosch, Haarlem, Rotterdam, Amsterdam en Arnhem. Bovendien staan er nieuwe buitenlandse winkels op het verlanglijstje.

The Society Shop telt twaalf reguliere winkels in Nederland en heeft outlets in Nederland (drie), Duitsland (twee) en België (één).

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!