Holland Buy online op Alibaba

Holland Buy online op Alibaba

Chinese consumenten hebben sinds vorige week toegang tot Nederlandse producten via Holland Buy. De webwinkel is sinds vorige week live via Alibaba, schrijft het Algemeen Dagblad.

Holland Buy wil zich onderscheiden met voedsingsproducten van een goede kwaliteit en veiligheid tegen een betaalbare prijs. Het is een initiatief van Holland Center, een samenwerkingsverband van een aantal grote Nederlandse agrifood- en tuinbouwbedrijven.

In China is veel vraag naar veilige producten uit Europa na een reeks voedselschandalen. Eerder besloot Nutricia al rechtstreeks babymelk via Alibaba’s Tmall Global te verkopen, om de supermarkten en drogisterijen in Nederland te ontlasten. Veel winkels voerden een maximumaantal pakken per klant in, nadat een schandaal rond babymelk in China een run hierop veroorzaakte.

Spar en Albert Heijn openden vorig jaar al een webwinkel geopend op Tmall. Spar biedt daarbij via zijn formle Attent diverse A-merken. Albert Heijn verkoopt zo’n honderd food- en non-foodproducten van zowel zijn private label als A-merken.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!