​Febo gaat in Amsterdam bezorgen

​Febo gaat in Amsterdam bezorgen

Febo start nog dit jaar met de bezorging van friet en snacks in heel Amsterdam. Daarvoor opent de keten zo’n zeven aparte bezorgkeukens in verschillende delen van de stad. Dat laat franchisemanager Rob Hogervorst weten tegenover Het Parool.

De bezorgdienst wordt al ruim anderhalf jaar getest in Amsterdam-Noord en de reacties zijn volgens Febo positief. De retailer maakt gebruik van een warmhoudsysteem dat in de Verenigde Staten is ontwikkeld. “In de tas van de bezorger zit een warmhoudelement dat werkt op basis van inductie, dat de patat en snacks goed warm houdt”, legt Hogervorst uit.

Verder wordt de vochthuishouding onder controle gehouden via een speciale techniek, waardoor de patat volgens hem net zo krokant en vers is als in de winkel. “De snacks hebben we al goed onder controle, de kroketten houden het ook makkelijk een kwartiertje uit in de automatiek.”

Febo ging enkele jaren terug al van start met thuisbezorgen, onder meer in samenwerking met Thuisbezorgd.nl. De retailer zoekt naar nieuwe manieren om zijn voedsel aan de man te brengen. Zo werd vorige maand een shop-in-shop in een tankstation in Aalsmeer geopend en komt er later dit jaar een drive-through in Oostzaan.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!