​McDonald’s rolt tafelbediening versneld uit

​McDonald’s rolt tafelbediening versneld uit

McDonald’s heeft het vijftigste restaurant in ons land voorzien van tafelbediening. Door het succes wordt het concept nu versneld uitgerold door heel Nederland, zo laat de fastfoodketen dinsdag weten.

Gasten blijken de extra service te waarderen en ervaren minder wachttijd en meer comfort, omdat ze na een bestelling bij de kiosk direct aan tafel kunnen zitten. De zogenoemde ‘table service’ zorgt bovendien voor een betere restaurantbeleving, om gasten persoonlijk benaderd worden door de medewerkers.

McDonald’s ging in 2015 van start met een pilot in Purmerend en had in eerste instantie het streven om eind dit jaar vijftig restaurants van tafelbediening te voorzien. De retailer werkt ondertussen ook aan andere vernieuwingen zoals de McCafé, saladebar en My Burger, dat klanten in staat stelt hun gerecht te personaliseren.

Algemeen directeur Manu Steijaert noemde het eerder dit jaar in RetailTrends al een winstpunt dat de rol van de restaurantmedewerker verandert. “Er zat weinig toegevoegde waarde in het opnemen van de bestelling. Onze medewerkers zetten we liever in voor een grotere rol in de dienstverlening richting onze gasten.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!