​‘Bax-shop werkt aan verbetering personeelsbeleid’

​‘Bax-shop werkt aan verbetering personeelsbeleid’

Muziekretailer Bax-shop kijkt samen met vakbond CNV wat er verbeterd kan worden aan de arbeidsomstandigheden. “We hebben als bedrijf grote sprongen gemaakt, dan is het soms lastig om alles bij te benen”, zegt directeur Jochanan Bax tegen de PZC.

Bax-shop en CNV hebben woensdag gesproken naar aanleiding van signalen over personeelsproblemen. Het zou onder meer gaan om een angstcultuur, het ontbreken van een ondernemingsraad en lange arbeidstijden. Bax spreekt van ‘een goed gesprek’. De vakbond brengt vrijdag opnieuw een bezoek aan de retailer.

Bax-shop is volgens de directeur al anderhalf jaar bezig om de situatie op de werkvloer te verbeteren. Hij geeft toe dat ‘in het verleden dingen niet goed zijn gegaan’. CNV houdt vrijdag een enquête onder medewerkers, op basis waarvan Bax-shop eventuele pijnpunten wil aanpakken.

De vakbond kijkt terug op een ‘constructief gesprek’. Bax-shop liet eerder nog weten zich niet te herkennen in negatieve uitlatingen van voormalige medewerkers. “We doen altijd alles conform wet- en regelgeving.”

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!