​Hoegee maakt promotie binnen Holland & Barrett

​Hoegee maakt promotie binnen Holland & Barrett

Colinda Hoegee is benoemd tot lid van de raad van bestuur van Holland & Barrett. De promotie volgt op de opening van de tweehonderdste vestiging in de Benelux, waar Hoegee de leiding heeft.

Hoegee is sinds mei 2014 managing director voor de retailketens Holland & Barrett, De Tuinen en Essenza in Nederland en België. Daarvoor was ze al acht jaar werkzaam als cco bij het bedrijf.

De benoeming van Hoegee als lid van de raad van bestuur is niet de enige wijziging die Holland & Barrett heeft doorgevoerd. De twee lang zittende leden Roger Craddock en Mark Kendrick, respectievelijk legal director en group distributie director, zijn teruggetreden. Verder is coo Martin Moran benoemd tot de nieuwe cco. Andy Torrance is op zijn beurt overgekomen van meubelverkoper Dunelm om de rol van coo op zich te nemen en e-commercedirecteur Emma Mead is benoemd tot group digital director.

De veranderingen worden doorgevoerd met het oog op de ambitie om in 2020 een miljard pond omzet te realiseren. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van de omzet die een jaar terug werd geboekt.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!