​The Sting opent mannenwinkels van Stangata

​The Sting opent mannenwinkels van Stangata

The Sting gaat binnenkort in meerdere steden van start met de nieuwe winkelketen Stangata. De retailer legt momenteel de laatste hand aan de mannelijke variant van Costes, zo laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

Stangata komt volgens de zegsman in meerdere grote steden, waaronder in Den Bosch en Alkmaar. In die laatste stad komt Stangata op de plek van het voormalige filiaal van Spaander, dat anderhalf jaar terug door een grote brand werd verwoest. Wanneer de eerste winkels opengaan is nog niet bekend.

Stangata richt zich op hetzelfde type consument als Costes, de damesmodeketen die drie jaar terug van start ging. “Waar The Sting zich vooral op de jeugd richt met merken als Ashes To Dust, is Stangata er straks ook voor studenten.” De nieuwe winkelketen gaat volgens hem nette, casual kleding verkopen. Stangata wordt momenteel al als merk verkocht bij The Sting.

Waar Costes een vliegende start kreeg als opvolger van meerdere Lady Sting-filialen – de keten heeft inmiddels 23 winkels – zal dat bij Stangata naar verwachting wat langzamer gaan. Voor de mannenmodeketen wordt zowel naar nieuwe winkelpanden als bestaande vestigingen gekeken, zegt de woordvoerder. “Stangata kan bijvoorbeeld op de plek van een winkel van The Sting komen, dat dan naar een nieuwe locatie verhuist. En we gaan Stangata ook openen in combinatie met winkels van Costes. Alles draait om kruisbestuiving.”

Reacties 1


rardkic rardkicIK 23 sep, 22:14

Hello. And Bye.

Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!