Oprichter 2theloo vervangen als topman

Oprichter 2theloo vervangen als topman

Kees-Jan Bus volgt Almar Holtz op als ceo van toiletwinkelketen 2theloo. Holtz heeft een andere functie binnen het bestuur gekregen, schrijft De Financiële Telegraaf.

De directiewissel is het resultaat van mediation tussen management en investeerder Avedon, zegt president-commissaris Bert van Dam. Die kwam er op advies van de rechter, nadat 2theloo Avedon voor de rechter had gedaagd om het niet nakomen van investeringsbeloften. Avedon had al twee keer eerder geprobeerd Holtz weg te krijgen als topman.

Holtz heeft volgens Van Dam een ‘meer commerciële’ functie gekregen. “De rust is wedergekeerd en wij verwachten het verleden achter ons te kunnen laten”, reageert van Dam op de bestuurswissel. Bus was eerder onder meer topman van energiebedrijf Oxxio en autoschadebedrijf Care.

Eerder dit jaar werd cfo Hidde Hoogcarspel al ontslagen. De directie en Avedon lagen destijds in de clinch over de benodigde investeringen. De investeringsmaatschappij zou die niet willen doen, omdat 2theloo ‘voortdurend doelen mist’. Holtz liet eerder dit jaar weten dat de in 2011 opgerichte toiletwinkelketen inmiddels winstgevend is.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!