​Lief! ruilt eigen winkel in voor Kids Brands House

​Lief! ruilt eigen winkel in voor Kids Brands House

Lief! lifestyle doet binnenkort de deuren van zijn conceptstore in Sliedrecht dicht. Het lifestylemerk gaat onderdeel uitmaken van Kids Brands House, dat volgend jaar een aantal winkel in ons land opent. Dat vertelt oprichter en head of licensing John van den Herik tegenover Sliedrecht24.

Lief! beschikte voor zijn faillissement een jaar terug nog over vijf winkels in Nederland en één in België. Na de overname door het Duitse Kanz Financial Holding bleef alleen de conceptstore in Sliedrecht open. Lief! beschikt straks nog over een outlet in Batavia Stad en een flagshipstore in Berlijn, die vorig jaar werd geopend.

Het pand in Sliedrecht werd ook lange tijd ingezet als hoofdkantoor en voor de logistiek en webshop. Die laatste twee onderdelen zijn al naar de aandeelhouder in Stuttgart verplaatst, zegt Van den Herik. “In Sliedrecht hadden we een verkapte winkel, maar we vertrekken.”

Lief! verhuist per 1 december naar Gorinchem, waar het bedrijf zich op design, marketing en planning zal richten. Vanaf begin volgend jaar gaan de eerste vestigingen van Kids Brands House in ons land open. Dat bedrijf is een strategische partner van Lief!-eigenaar Kanz. Binnenkort wordt bekend waar die winkels komen.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!