​Luxe boetieks leveren nog dezelfde dag

​Luxe boetieks leveren nog dezelfde dag

Winkelstraat.nl is gestart met sameday-delivery voor 130 luxe boetieks uit Nederland en België. Online bestellingen die voor 13.00 uur binnenkomen, worden nog diezelfde avond bezorgd.

De kleding wordt door koeriers opgehaald bij de boetieks en vervolgens thuisbezorgd. De koeriers worden ook ingezet als de klant gekozen heeft voor avondlevering op de volgende dag, dat eveneens nieuw is bij Winkelstraat.nl Hij krijgt daarbij een half uur voor de bezorging een sms-bericht.

Met de snelle bezorgdienst wil het platform inspelen op klanten die op zaterdagochtend nog willen bepalen wat ze die avond aantrekken. “Hiermee bedienen we de groep fashionliefhebbers die zweren bij het last-minute aanschaffen van een outfit”, aldus oprichter Joost van der Veer.

Winkelstraat.nl besloot eerder al geen geld meer te vragen voor het retourneren van bestellingen, waarbij het platform zelf inlevert op zijn winst. “Door de beste service te verlenen proberen we toch een voorsprong op onze concurrentie te behouden en vooral loyale klanten te creëren”, zei Van der Veer begin dit jaar op RetailWatching.

Reacties 0


Schrijf een reactie


Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste trends in de retailsector.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrieven van RetailTrends.

Er staan fouten in het formulier. Corrigeer je invoer en probeer het opnieuw.

Vul uw wachtwoord nogmaals in ter controle.

Je bent toegevoegd aan onze mailinglijst!